Social

#bulgaria #ruleta #ruseasca #politie

Ruleta ruseasca la volan in Bulgaria

Politia din Bulgaria se confrunta cu o noua provocare - ruleta ruseasca rutiera, un joc care pune in pericol vietile soferilor si ale pietonilor.

Cursele nocturne au fost inlocuite de o distractie mult mai periculoasa, care sfideaza legea in timpul zilei. Regula jocului e simpla: soferii trebuie sa treaca pe rosu prin intersectii aglomerate fara sa provoace vreun accident sau sa raneasca vreun pieton.

Distractia periculoasa este din ce in ce mai populara, iar multi pariaza sume de pana la 5.000 de euro pe rezultatul unor asemenea jocuri, conform Realitatea.net.

Pericolul este cu atat mai mare cu cat inspectorii ministerului Transporturilor de la Sofia au descoperit ca 15.000 de permise auto au fost eliberate ilegal, unor persoane dintre care unele nici nu au dat examen auto .

O ancheta jurnalistica a demonstrat ca o spaga de numai 160 de euro iti poate obtine un permis auto in Bulgaria, chiar daca nu ai condus vreodata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea