Social

Roxanei Ionescu i s-au micsorat sanii

Vedeta matinalului de la Antena 1, voluptuoasa Roxana Ionescu , pierde teren in lupta pentru suprematia sanilor in showbizul autohton.

In ultimul an, blonda a pierdut 3 centimetri din circumferinta bustului, cedandu-i conducerea rivalei Nicoleta Luciu. In momentul de fata, Roxana masoara 94 de centimetri , in timp ce vedeta Acasa TV se mandreste cu un decolteu de 96 de centimetri. Curios este faptul ca desi sanii i-au mai scazut in dimensiuni, per total, fosta asistenta a lui Dan Negru s-a implinit considerabil, laudandu-se cu niste forme mult mai pline decat in anii trecuti.

Nu s-a tinut de program

Ingrijorata de proportiile pe care le capatase, Roxana a apelat la un moment dat la ajutorul culturistului Florin Uceanu, pentru a slabi dupa metoda Nicoletei Luciu. Din pacate, blonda nu s-a mai tinut de program, iar rezultatul a fost o burtica pufoasa si destul de nepotrivita pentru un model.
Cu programul alcatuit de Uceanu, Nicoleta Luciu nu doar ca a reusit sa dea jos mai multe kilograme, dar a castigat si un numar in plus la sutien. Cu ajutorul unor exercitii speciale, bruneta si-a marit volumul bustului, mandrindu-se acum cu un 75 E de toata frumusetea.

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea