Social

Roxana Ionescu, omagiu lui Rubens

In urma cu doi ani, Roxana Ionescu , vedeta emisiunii Ciao, Darwin! de la Antena 1, a pozat in revista Playboy. Roxana venea atunci direct de la ultima proba de Bacalaureat, la piscina la care s-a desfasurat pictorialul. Cu masurile ei de invidiat 94-63-90, Mama Natura n-a trecut neobservata, astfel incat in scurt timp a aparut in editia speciala a revistei, in varianta americana, cu un pictorial intreg de 10 fotografii. A mai trecut un an, si Roxana, acum vedeta emisiunii Canalul de Stiri, a recidivat.

Editia speciala a revistei din Brazilia o asaza de data aceasta pe coperta. Roxana se intoarce insa la radacini. In opinia lui Dan- Silviu Boerescu , directorul editorial al revistei, pictorialul Roxanei este cel mai senzual omagiu adus lui Rubens de revista Playboy. Nu stim exact cum era in atelierul marelui pictor, insa noi am vrut sa recream atmosfera indusa de tablourile sale, prin care sa punem in valoare formele voluptuoase ale Roxanei, a declarat Razvan Anghelescu, art-directorul revistei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea