Social

#trafic #masina #rovinieta

Rovinieta electronica va fi introdusa de la 1 august

Premierul Emil Boc a anuntat vineri introducerea, incepand cu 1 august, a rovinietei electronice. ''Introducerea rovinietei electronice va insemna o economie de timp pentruu toti cei care astazi utilizeaza forma clasica a rovinietei. Va ramane valabil pe tot parcursului anului 2010 si sistemul existent in acest moment'', a precizat premierul Emil Boc.

In prezent nu exista o baza de date actualizata on-line astfel incat, la controlul efectuat in trafic de personalul cu atributii de control, acesta nu are certitudinea ca rovinieta aflata la bordul vehiculului este conforma, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor. Se constata faptul ca foarte multi utilizatori nu achita acest tarif, ceea ce are impact asupra programelor de lucrari de modernizare si dezvoltare a retelei de drumuri nationale , lucrari ce au ca sursa de finantare si veniturile proprii realizate de CNADNR din incasarea tarifului de utilizare.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea