Social

Ronnie O’Sullivan, un Diego Maradona al snookerului

O’Sullivan a devenit noul lider mondial al acestui sport, dar pare tot mai tentat sa se retraga din activitate. Acest Maradona al snookerului este un cunoscut utilizator de si un suferind de depresie care jigneste in stanga si in dreapta atunci nervii il lasa.

Considerat drept cel mai talentat jucator din istoria snookerului, Ronnie O’Sullivan l-a invin­s luni seara pe Allister Carter in finala Campiona­tului Mondial de la Shef­fiel­d, 18-8, si a castigat cel de-al treilea titlu de campion mondial din cariera.

In urma victoriei, el a incasat 250.000 de lire sterline, in timp ce invinsul sau, Allister Carter, si-a asigurat un cec de 125.000 de lire sterline. Cei doi finalisti au impartit si banii aferenti break-ului maxim, de 147 de puncte, ambii reusind cate unul de-a lungul competitiei. Astfel, fiecare a mai incasat cate 78.500 de lire sterline.

In urma acestui rezultat, „Racheta" O’Sullivan a devenit numarul 1 in clasamentul mondial, de care se va tine cont in sezonul viitor, in timp ce Carter a urcat pe locul 7. In pofida acestui succes, Ronnie a anuntat in conferinta de presa de dupa meci ca se gandeste la retragere.

„In ultimul timp ma tot gandesc ca ar fi frumos sa ies din lumea snookerului ca si campion mondial. Acum sunt campion mondial, iar in aceasta vara o sa ma gandesc serios daca renunt definitiv. Sau poate o sa fac o mica pauza... stie", a declarat misterios campionul.

O viata foarte controversata

In ciuda talentului sau enorm, Ronnie este un personaj controversat. El sufera de depresie si este un cunoscut utilizator de opiu , iar de multe ori chiar s-a aratat scarbit de snooker, amenintand ca renunta la cariera sportiva.

El a participat la un program intitulat „Drogati anonimi", unde si-a cunoscut si sotia. Poate ca aceasta viata agitata a fost influentata si de parinti, tatal sau fiind inchis pe viata pentru ucidere, in timp ce mama sa a facut sapte ani de puscarie pentru evaziune fiscala .

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea