Social

#fotbal #ronaldo # se retrage

Ronaldo se retrage din fotbal

Jucatorul brazilian Ronaldo (34 de ani) a declarat, duminica, ca isi va anunta azi, in cadrul unei conferinte de presa, retragerea din fotbal, informeaza AFP.

"As vrea sa mai stau, dar nu mai pot. Este timpul. Corpul nu ma mai lasa sa continui cu fotbalul", a afirmat Ronaldo intr-un interviu acordat publicatiei Esstadao de Sao Paolo.

Initial, jucatorul intentiona sa se retraga la sfarsitul sezonului. Atacantul brazilian a decis sa faca acest pas mult mai devreme, dupa ce Corinthians , echipa sa de club, a fost eliminata din Cupa Libertadores.

Ronaldo este cel mai bun golgeter din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Ronaldo a participat la patru Cupe Mondiale, reusind sa marcheze de 14 ori.

El a imbracat tricoul Braziliei in 97 de meciuri, marcand 62 de goluri. De asemenea, Ronaldo a castigat de doua ori trofeul “ Balonul de Aur ” (1997 si 2002).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea