Social

Ronaldo saluta concedierea lui Cuper de la Inter Milano

Atacantul brazilian Ronaldo de la Real Madrid a salutat concedierea antrenorului argentinian Hector Cuper de la fostul sau club, Inter Milano, informeaza agentia AFP.

Relatiile proaste ale fotbalistului brazilian cu tehnicianul argentinian au grabit transferul lui Ronaldo la Real Madrid , in vara lui 2002. El a salutat decizia conducerii echipei Inter, club care "din cauza lui Cuper a avut mult de pierdut".

" Sincer , ma bucur ca a fost schimbat Cuper, este o schimbare buna pentru club, pentru suporteri, deoarece din cauza lui, echipa a pierdut mult, mai ales jucatorii din linia de atac" a declarat Ronaldo care a primit trofeul pentru cel mai bun jucator latino-american din campionatul spaniol, decernat de presa iberica.

Ronaldo s-a felicitat pentru plecarea de la Inter si a declarat :"Nu ma gandesc, in momentul de fata, sa revin in Italia, scopul meu actual este sa castig cat mai multe titluri cu Real Madrid".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea