Social

Ronaldo Maximus

Mijlocasul portughez a fost jucatorul numarul unu al lui Manchester in victoria cu 2-0 in fata Romei.

Planurile de revansa ale italienilor in fata lui Manchester United s-au naruit inca din prima repriza a partidei de pe Stadio Olimpico, din cadrul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo a dovedit ca este cel mai bun jucator din lume la ora actuala si a pus la grea incercare apararea romana.

Un gol inainte de pauza, purtand semnatura portughezului si o alta reusita in repriza secunda a lui Wayne Rooney au adus victoria lui United in fata unei echipe AS Roma care a jucat in general bine, dar a fost lipsita de sansa. Italienii au apreciat jocul lui Ronaldo, dar nu au iertat atitudinea aratata pe teren de vedeta portugheza.

„Nu exista nicio indoiala ca este un jucator valoros, dar este adevarat ca este si foarte incapatanat . A facut anumite trucuri la centrul terenului si chiar nu era nevoie, pentru ca trebuie sa arate respect fata de adversar.

Stiu ca el va fi decisiv pentru United si in retur", a declarat David Pizarro. Antrenorul lui AS Roma, Luciano Spaletti, a pus victoria englezilor pe seama norocului.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea