Social

Ronaldo costa 150 milioane de euro?

Atacantul portughez al formatiei engleze Manchester United este fotbalistul pe seama caruia, in aceste zile, se discuta foarte mult despre viitoarea sa destinatie.

Surse din apropierea jucatorului pretind ca Ronaldo doreste sa plece la „galactici", insa clubul englez se opune categoric. Carlos Queiroz, asistentul portughez al managerului echipei Manchester United, Alex Ferguson , a declarat ieri ca mijlocasul Cristiano Ronaldo nu este de vanzare nici in schimbul sumei de 120 milioane de lire sterline (aproximativ 150 milioane de euro), informeaza timesonline.co.uk.

Lui Ronaldo i s-a propus de catre Manchester United un nou contract, valabil din vara anului acesta, de 190.000 de euro saptamanal !

In prezent, retributia sa este cu 65.000 de euro mai mica pe fiecare saptamana. Fotbalistul a inscris in acest sezon 37 de goluri in toate competitiile la care a participat echipa sa de club.

Portughezul il va depasi la castiguri, daca va continua la actuala formatie pe coechipierul sau Wayne Rooney, care are un salariu saptamanal de 140.000 de euro. El ii va devansa in privinta retributiei si pe fotbalistii rivalei Chelsea, Michael Ballack (162.000 de euro), Andrei Sevcenko (162.000 de euro), Frank Lampard (150.000 de euro) si John Terry (150.000 de euro).
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea