Social

Ronaldo a trait un vis

Jucatorul brazilian de fotbal Ronaldo , autorul celor trei goluri din partida contra Argentinei (3-1), toate trei din lovitura de la 11 m, contand pentru calificarile la CM din 2006, a declarat la finalul partidei ca a trait 'un vis ' prin revenirea sa la Belo Horizonte dupa o absenta de 10 ani .

'A inscrie 3 goluri nationalei argentiniene este un vis. Am reusit sa-l indeplinesc', a precizat Ronaldo, informeaza agentia AFP.

Vedeta din atacul lui Real Madrid s-a bucurat, in mod special de aceasta performanta deoarece ea a fost obtinuta in orasul Belo Horizonte, acolo unde cunoaste foarte bine stadionul pe care a jucat pana in 1994, la formatia Cruzeiro .

'Stiu ca oamenii din Belo Horizonte ma apreciaza in mod deosebit. Iata motivul pentru care ma bucur ca am putut sa le ofer aceasta bucurie, dupa o absenta de 10 ani', a precizat Ronaldo.

Poate nu am facut cea mai buna partida din istoria selectionatei braziliene, dar mai importanta este victoria, a recunoscut atacantul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea