Social

Ronaldinho - salvatorul Barcelonei

Starul brazilian al echipei FC Barcelona Ronaldinho a fost primit ca un salvator cu ocazia prezentarii oficiale in fata a aproximativ 20.000 spectatori aflati pe arena Nou Camp, miticul stadion al clubului catalan de fotbal, relateaza AFP.

"Ronaldinho, Ronaldinho", au scandat suporterii "Barcei" la intrarea brazilianului, imbracat in tricoul cu culorile clubului, pe care era imprimat deja numele si numarul sau, 10. Jucatorul a oferit apoi un mic spectacol de jonglerie cu balonul, primind la fiecare faza aplauzele publicului.

Brazilianul a rostit dupa aceea cateva cuvinte in limba portugheza , dupa care a trecut la sedinta de autografe.

"Ronaldinho reprezinta revenirea spectacolului pe Nou Camp. Este mult mai bun decat Beckham. La Beckham este multa reclama, in timp ce Ronaldinho face spectacol", a afirmat un suporter fervent al Barcelonei, care purta cu mandrie un tricou cu chipul lui Ronaldinho, cumparat in schimbul sumei de 70 euro. "Cu el, anul acesta vom castiga tot ce se poate: Cupa UEFA, campionatul si Cupa Spaniei . Iar anul viitor, Liga Campionilor ", a mai spus Ramon Timeo, un angajat la administratia clubului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea