Social

Romeo si Julieta la TIFF

Sambata, 7 iunie, ora 22:00, la Casa de Cultura a Studentilor Cluj (Piata Lucian Blaga nr 1 -3) va avea loc reprezentatia spectacolului "Romeo si Jilieta", de William Shakespeare.

Julieta : Casatoreste-te cu mine, vrei?
Romeo: DA!
Julieta: Cand?
Romeo: Maine!
Julieta: Maine?
Julieta: Daca nu-i asa mai bine lasa-ma, te rog!
Romeo: Ma jur ca noi doi maine ne vom casatori!
Julieta: Ma jur atunci ca am sa te urmez oriunde!


Spectacolul este programat in cadrul celei de a saptea editii a Festivalului International de Film Transilvania www.tiff.ro

Distributia este alcatuita din: Antoaneta Cojocaru, Andrei Pandele, Ela Ionescu , Ioana de Hillerin, Costina Ciuciulica, Bogdan Dumitrescu, Mihai Marinescu, Mihai Cuciumeanu, Florin Lazarescu.

Regia spectacolului este semnata de catre Ioan Carmazan, coregrafia Ioana Marchidan, muzica ii apartine lui Vlaicu Golcea iar costumele poarta marca Romanita Iovan.

"Incepem sa uitam ce simteam la primul sarut, cum eram la prima intalnire. Incepem sa uitam cum doream atat de tare pe cineva, incat il asteptam ore intregi sa vina. Incepem sa uitam cum e sa te doara orele care mai trebuie sa treaca, pana sa o vezi. Incepem sa uitam cum e sa nu-ti pese de nimic in afara de ea. Incepem sa uitam cum eram doi. Sau... am stiut vreodata?"

"Romeo si Julieta suntem noi. Noi care vrem sa schimbam lumea. Noi care stim ca daca n-o vom face, e pacat. Noi care avem incredere ca e posibil. Noi care suntem liberi sa iubim. romeo si julieta sunt adevarul nostru. Si sunt lumina noastra. Si sunt speranta noastra pentru totdeauna. Si sunt doi. Romeo si Julieta suntem noi. Atunci cand nu ne este frica." Antoaneta Cojocaru

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea