Social

Romario a batut un spectator

Atacantul brazilian Romario, care evolueaza la formatia Fluminense Rio de Janeiro, ar putea fi pus sub acuzatie pentru lovire, dupa ce a batut un spectator care a aruncat cu 6 gaini vii pe terenul unde se antrena jucatorul, a anuntat politia, citata de AP.

Romario si fizioterapeutul Fernando Lima l-au atacat pe suporterul Ricardo acasa .ro/ acasa .ro/gomes" title="gomes">gomes " title="gomes">Gomes , marti, dupa ce acesta a aruncat cu gainile pe teren si l-a insultat pe jucator, spunandu-i printre altele ca este un " mercenar ".

Gomes, care a iesit "sifonat" serios din incident, a depus plangere la politie, iar Romario si Lima au fost chemati de autoritati pentru declaratii.

Presedintele clubului, David Fischel, l-a cristicat pe atacantul carioca pentru atitudinea sa, spunand nu avea voie sa ia astfel de masuri, aceasta fiind treaba politiei si a clbuului Fluminense, adaugand ca nu il va pedepsi pe Romario, deoarece astfel tot clubul ar avea de suferit.

Fluminense este penultima clasata campionatul brazilian de fotbal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea