Social

Romanul Ioan Rus este "pericol social"

Ioan Rus , romanul care a injunghiat si violat o studenta in Italia este considerat un pericol social . El a primit critici aspre din partea judecatorului care l-a audiat, acesta fiind foarte nemultumit de modul in care se comporta barbatul care a readus in mintile italienilor “ cazul Mailat ” si odata cu asta problema imigrantilor.

Judecatorul Andrea Vardaro, magistratul care l-a interogat pe Rus l-a caracterizat pe roman drept o persoana „cu caracter violent, nu are nici o inhibitie si manifesta un dispret total fata de vietile oamenilor”. Jurnalistii italieni relateaza despre afirmatiile celor implicati in acest nou caz de roman care ataca o persoana pe teritoriul italian.

In ce-l priveste pe agresor, se pare ca pe toate perioada interogatoriului, Ioan Rus a spus ca nu-si aduce aminte de incident, pretinzand ca a ajutat-o pe tanara sa traverseze strada. Existenta cutitului a fost explicata prin faptul ca era folosit doar pentru a taia paine, insa nu justifica si prezenta la el si petele de sange de pe lama acestuia.

Romanul nu scapa nici de dezaprobarea propriei familii. Jurnalistii italieni scriu despre faptul ca familia barbatului este ingrozita de faptele de care se face vinovat acesta. Rus este originar din judetul Mures si a fost condamnat de trei ori in Romania pentru furt, luand calea Italiei la inceputul acestui an.

Ioan Rus este acuzat ca in noaptea de joi spre vineri a violat si ranit o studenta de origine africana care traieste in Italia, intr-o zona izolata din apropierea garii La Storta din Roma. Tanara se afla in stare stabila, insa in soc, intr-un spital din Roma. Anchetatorii spun ca romanul a urmarit-o pe femeie pana intr-o zona izolata, acolo unde, sub amenintarea cutitului, a violat-o, dupa care a taiat-o pe abdomen. Norocul victimei a fost ca doi tineri au trecut prin zona in acel moment si au chemat politia care, impreuna cu cei doi a intervenit, scapand femeia si arestandu-l pe agresor.  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea