Social

#salvare Ionut Gologan #roman Malaesia #roman condamnat la moarte # Ionut Gologan #gigi becali

Romanul condamnat la moarte in Malaesia are sanse sa scape!

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaesia pentru trafic de droguri, ar putea scapa de pedeapsa capitala! Speranta tanarului este Gigi Becali, pe care l-a rugat sa-i trimita 90.000 de euro pentru avocat.

Ionut Gologan l-a sunat de mai multe ori pe George Becali, ultima data chiar in urma cu cateva zile. ”Am incercat sa il sun pe domnul Becali, sa ii explic ce se intampla si am vazut ca dansul este suparat si mi-a inchis foarte repede. Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneste: «Am primit doar 1.500 de euro de la dvs. asta e adevarul. (...) Am gasit avocatul numarul unu in Malaezia si ar putea sa ma scoata. Poate nu sa fiu liber, ci doar cu o pedeapsa de 18-20 de ani». Vedeti, eu cred ca doar domnul Becali ma poate ajuta. Problema e insa ca, in momentul in care l-am sunat si i-am zis ca pretul avocatului este in jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis ca nu are atatia bani, ca nu arunca banii degeaba.

In tata nu am incredere sa ii explice situatia mea. E posibil ca domnul Becali sa nu ma fi crezut cand i-am zis ca am nevoie de 90.000 de euro. Si-o fi imaginat ca sunt la fel ca tata si mint pentru bani. Banii aia, daca o sa fie cazul, o sa fie transferati din contul dansului in cel al avocatului, iar contractul o sa ajunga in mainile dansului. Eu sunt in asteptarea ultimului apel la Curtea Federala...”, a declarat Ionut Gologan, potrivit ziaruring.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea