Social

#contestare adoptie #adoptie #Florin Barbu

Romanul ai carui copii au fost dati unei familii de gay vrea sa conteste adoptia

Florin Barbu, barbatul ai caror copii au fost incredintati unui cuplu de gay a anuntat ca va contesta decizia luata de autoritati.

Dupa ce barbatul a postat pe Facebook informatii legate de decizia autoritatilor, identitatea minorilor dar si date despre familia adoptiva despre care spune ca este un cuplu de homosexuali, acesta a fost judecat pentru divulgarea identitatii parintilor adoptivi.

"Decizia instantei este ca nu voi fi arestat. Procesul s-a terminat, avocatul mi-a zis ca judecatorul m-a gasit nevinovat pentru toate capetele de acuzare. Decizia este definitiva.", a declarat Florin Barbu pentru mediafax.ro.

Acum, Florin Barbu anunta ca intentioneaza sa conteste decizia de adoptie a celor doi copii.

"Urmeaza sa depun documentele de apel la decizia de adoptie data de instanta din Londra. Aceasta va fi definitiva. Daca voi pierde procesul, voi merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Ne-au luat copiii deoarece existau certuri in familie, au zis ca nu vor fi fericiti. Am fost de acord. Am stabilit sa facem terapie de cuplu, ne-au facut promisiuni, ne-au luat copiii si nu ne-au ajutat cu nimic", a mai precizat Florin Barbu.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea