Social

Romanii vor avea vreme buna zilele urmatoare

Vreme frumoasa pentru romani in ce-a mai ramas din aceasta saptamana. Dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute ploile au dat peste cap planurile celor ce vroiau sa se recreeze in natura, acum ei se pot apuca de facut planuri pentru ca vremea ii va ajuta in acest week-end. 

Prognozele meteorologilor spun ca in urmatoarele zile vremea se va incalzi treptat, datorita unei mase de aer mai cald, care vine dinspre sud-vestul continentului. Astfel, prognozele spun ca astazi va fi ultima zi cu temperaturi putin mai mici decat cele normale, si aceasta in Moldova si in Transilvania. De maine, maximele vor creste cu cate 2 grade, urmand sa ajunga in anumite zone la valori termice specifice unei zile de vara. 

Vremea ramane calda si in partea a doua a saptamanii, chiar daca exista posibilitatea de a avea si precipitatii, datorita unei instabilitati atmosferice accentuate.

Ziua de astazi insa este mai frumoasa si mai calda decat cea de ieri. In tara ceva nori vor mai fi doar prin partea de nord a tarii si in zonele montane, unde, izolat, va ploua slab. Maximele vor continua sa creasca, asa ca vor ajunge pana la 25 de grade. 

In Capitala bucurestenii se pot bucura de soare si temperaturi de pana la 23 de grade.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea