Social

#pesimism #economie #romani #crestere venituri

Romanii sunt pesimisti in legatura cu viitorul economiei si cresterea veniturilor

Romanii sunt din ce in ce mai pesimisti in legatura cu situatia economica actuala si viitoare. De asemenea, au o perceptie negativa asupra propriilor venituri, posibilitatilor de angajare pe piata muncii si de a face investitii majore, este concluzia studiului ConfidenceIndex pe luna noiembrie, realizat de Reveal Marketing Research.

58% dintre respondenti sunt de parere ca situatia economica s-a inrautatit in ultimele trei luni. In schimb, doar 6,4% cred ca aceasta s-a imbunatatit, iar 32,4% sustin ca economia a ramas in acelasi stadiu.

In ceea ce priveste viitorul, 46% dintre romani cred ca lucrurile vor evolua in rau pe plan economic. Doar 14,4% sunt de parere ca vom asista la o imbunatatire a situatiei economice.

Statistica mai arata ca romanii sunt pesimisti si in legatura cu veniturile pe care le vor avea in urmatoarele luni. Doar 13,5% dintre respondenti cred veniturile lor vor creste.

Studiul a fost realizat in perioada 29-31 octombrie 2012, pe un esantion de 1.200 de persoane. Au raspuns barbati si femei cu varste de peste 18 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea