Social

#granita prohamonas #romani grecia #acte macedonia

Romanii, sfatuiti sa evite granita eleno-bulgara Promahonas

Punctul de trecere al frontierei Promahonas de la granita eleno- bulgara a fost blocat, ca urmare a miscarilor de protest initiate de agricultorii greci, informeaza MAE.

"Este posibil ca protestul sa dureze mai multe zile, motiv pentru care MAE recomanda persoanelor interesate care calatoresc in sa evite acest punct de frontiera. Pentru cetatenii romani aflati in Grecia , intoarcerea spre Romania se poate desfasura prin Republica Macedonia , pe la punctul de trecere Evzoni, care in acest moment este liber. este cu aproximativ 300 km mai lunga decat ruta initiala", se arata intr-un comunicat al ministerului remis Ziare.com.

Miscari de protest similare s-au mai inregistrat in regiunea Tesalia, care au dus la blocarea autostrazii Atena - Salonic si a soselelor din Kavala, Xanti (nordul Greciei), Livadeia (Grecia centrala) si Hania ( ).

20 de cetateni romani aflati intr-un care urma ruta Grecia-Romania, sunt asteptati la Consulatul General al Romaniei la Salonic in vederea eliberarii titlurilor de calatorie necesare intoarcerii in tara prin Macedonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea