Social

#dor romani #Ziua Dorului #vunk

Romanii sarbatoresc astazi Ziua Dorului. Cum poti deveni ambasaDOR

Daca ti-e dor de cineva si vrei sa-i transmiti un mesaj, o poti fintr-un mod special astazi, 13 mai – de  Ziua Dorului! Initiativa apartine trupei VUNK sia pornit de la ideea ca romanii inteleg mai bine dorul,  cuvant care nu are traducere exacta in nicio alta limba!

„Dorul  te face sa-ti amintesti doar lucrurile cu adevarat importante, dar mai mult decat orice, dorul te impinge sa faci gesturi frumoase. Din ce in ce mai mult simtim ca petrecem sarbatorile altora si nu este neaparat ceva rau. Dar daca noi, romanii, am face o zi pe care sa o sarbatoreasca o lume intreaga? Pentru ca romanul s-a nascut si poet si inventiv, am creat Ziua Dorului! Nicaieri in lumea asta nu exista o astfel de zi si in nicio alta limba nu se inteleg mai bine emotiile cuvantului DOR. Fa astfel incat dorul tau sa se implineasca si, in acelasi timp, Romania sa devina cunoscuta si pentru idei frumoase", a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Ziua Dorul a fost sarbatorita pentru prima oara in 2015.  

“Acum un an am creat Ziua Dorului (sarbatoare care nu exista nicaieri in lume), pe 13 mai. A fost preluata de foarte multa lume, mult mai multi decat ne aşteptam, ajungand sa posteze in acea zi personalitati ca Nadia Comaneci, Inna, Madalina Ghenea , institutii mari din tara, trusturi de presa etc. Asta pe langa endorserii “oficiali” Andreea Esca, Dan Negru, Irina Pacurariu, Andreea Raicu, Dana Savuica, Amalia Nastase, Razvan Mazilu şi multi altii. Anul acesta vrem sa ajunga la di mai multa lume, sa o transformam in sarbatoare nationala”, a spus Cornel Ilie.

VUNK te provoaca sa intri pe pagina de Facebook Ziua Dorului si sa folosesti #ZiuaDorului pentru a-ti exprima sentimentele, emotiile, dorurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea