Social

#paste #tichete valorice #romani defavorizati #pensionari saraci #tichete valorice paste

Romanii saraci primesc tichete sociale si pachete cu alimente de Paste

Romanii din mediile sociale defavorizate, dar si pensionarii saraci vor beneficia de tichete valorice de masa. Valoarea acestora este de 100, respectiv 50 lei sau de 20 lei. De asemenea, autoritatile vor imparti si pachete cu alimente si dulciuri.

Primaria Galati a anuntat distribuirea tichetelor sociale locuitorilor saraci ai judetului. Acesta au valoarea de 100 lei si urmeaza sa ajunga la 3.468 de galateni. Tichetele vor putea fi folosite in cinci hipermarketuri si alte cinci magazine alimentare. De asemenea, 1.200 de galateni defavorizati vor primi pachete cu alimente si dulciuri.

La randul lor, autoritatile din Targu Jiu vor imparti tichete sociale in valoare de 20 lei/membru de familie, cu ocazia sarbatorilor pascale. In total, vor fi acordate 1.800 de asemenea tichete, dar si 60 de cosuri cu alimente si 800 de pachete, in valoare de 65 lei fiecare.

Totodata, pensionarii saraci din Iasi vor primi tichete valorice de cate 50 lei. Este vorba despre 25.785 de varstnici, a caror pensie nu depaseste valoarea de 850 lei. Distribuirea tichetelor a fost demarata la data de 7 aprilie si are loc de luni pana vineri, intre orele 8.30 si 16.00.

Sursa foto: gorjexclusiv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea