Social

#studiu romani #studiu cumparaturi #studiu shopping #romani shopping #romani lux

Romanii, saraci, insa pasionati de lux. Iata cati bani au cheltuit acestia pentru extravaganta

Desi romanii se plang ca au venituri mici, iar cei bogati ca au fost grav afectati de criza economica, cifrele arata o cu totul o alta fata a acestora. Romanii cheltuiesc anual nu mai putin de 20 de milioane de euro pe haine, pantofi si genti de lux, arata un studiu realizat recent de zf.ro.

De asemenea, jumatate din aceasta suma este cheltuita in tara si jumatate in magazinele de lux din strainatate. Astfel ca, pentru romanii, opulenta si luxul sunt cele mai importante valori intr-o societate care se vrea saraca. Cele mai frecventate orase de romanii in privinta shoppingului sunt marile capitale ale modei, Milano si Paris, mai arata studiul.

"Romanii cheltuiesc in total 20 de milioane de euro pe haine si accesorii de lux. Concurenţa pe piata este puternica si exista branduri cu potential", a declarat Srdjan Kovacevic, antreprenorul care a pus primele bazele industriei luxului in Romania, citat de zf.ro.

Sursa foto: blog.donews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea