Social

#joburi #venituri suplimentare # joburi full time #freelancing

Romanii renunta la joburile full time pentru freelancing

Aproximativ 60% din romani vor sa renunte la joburile de birou, full time, in detrimentul afacerilor proprii, pentru a presta munca de acasa, arata un studiu realizat recent de platforma de recrutare BestJobs.ro.

Conform studiului, 27% din romani au renuntat deja la joburile stabile pentru proiectele de freelancing, pentru a incasa venituri suplimentare.

De asemenea, potrivit sondajului Bestjobs.ro, 57% din participantii la studiu s-au aratat extrem de interesati de ideea de a lucra de acasa.

14% din respondenti au reusit sa renunte la locurile de munca full time si castiga bani suficienti pentru a se intretine singuri, din proiecte pe care le au.

Totodata, studiul Bestjobs.ro a aratat ca in Romania exista numeroase firme care accepta colaborari la distanta, in contextul in care 73% din cei care lucreaza deja ca freelanceri colaboreaza tot cu companii din Romania.

Sursa foto: guardianlv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea