Social

#avion zboruri #tarom

Romanii raman fara zboruri interne

Incepand din aceasta iarna, compania Tarom a decis sa anuleze trei dintre cele noua curse pe care le facea pe rute interne, deoarece sunt neprofitabile. Premierul Victor Ponta a anuntat ca se opune vehement acestei masuri.

In prezent, compania Tarom opereaza noua curse interne, ce leaga Capitala de alte orase mari ale tarii. Insa, potrivit noii masuri, din iarna, Tarom nu va mai face curse spre Sibiu, Targu-Mures si Suceava, destinatii destul de atractive insa pentru turistii straini.

Totodata, Tarom intentioneaza sa renunte si la cursa Sibiu - Munchen si sa introduca ruta Cluj - Praga. Vor fi pastrate insa zborurile din Iasi catre Bologna, Torino si Londra.

Daca Tarom va renunta la aceste curse, romanii vor fi nevoiti sa se deplaseze exclusiv cu masina intre marile orase ale tarii, fapt ce va face ca acestia sa piarda de patru-cinci ori mai mult timp pe drum. In acest moment, nicio alta companie aeriana privata nu opereaza zboruri interne.

Sursa foto: baricada.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea