Social

#nivel de trai #criza #ue #romania

Romanii, printre europenii cei mai afectati de criza

Criza financiara i-a afectat in ultimul an cel mai puternic pe romani si pe .ro/ .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/greci" title="greci">greci " title="greci">greci " title="greci">greci " title="greci">greci , arata un studiu Gfk , relizat la nivel european.

Efectele crizei financiare au fost resimtite cel mai mult in 2010 de la nivel european.

Reducerile drastice in domeniul serviciilor sociale si cresterile de taxe si impozite i-au afectat in mod deosebit pe romani, odata cu scumpirea carburantilor.

Asteptarile consumatorilor din Romania si Grecia prrivind veniturile au fost negative in anul 2010. Si Dispozitia de a cumpara a fost afectata de pesimismul consumatorilor.

"Desi s-a scris si s-a vorbit destul de mult inainte de criza ca Romania nu va avea de suferit, iata ca suntem, impreuna cu Grecia, cei mai afectati. Si 2011 se anunta un an foarte dificil, cu venituri reduse pentru populatie si un nivel al pesimismului deasupra mediei europene", a explicat directorul general GfK Romania, Andi Dumitrescu, citat de Adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea