Social

Romanii petrec de Ziua Nationala

La Alba Iulia pentru petrecerea de 1 Decembrie au fost pregatite 21.000 de portii de , dar si 1.500 de litri de vin. Asa ca oaspetii sunt bine veniti, printre ei si premierul demis Emil Boc, scrie Mediafax.

Zeci de bucatari au inceput pregatirea sarmalelor inca de ieri in bucataria unui hotel din Alba Iulia. Azi-noapte au fost puse la fiert, iar azi sunt servite participantilor la sarbatoarea tuturor romanilor. Pentru sarmale bucatarii au folosit peste 500 de de carne de porc si 200 de kilograme de carne de vita , cateva sute de kilograme de varza, precum si cateva zeci de kilograme de orez si ceapa.

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea