Social

Romanii intalnesc doi favoriti in turul doi la Wimbledon

Victor Hanescu va incerca astazi sa-si egaleze cea mai buna performanta pe iarba londoneza de la Wimbledon, prezenta in turul trei acum 5 ani. Romanul il va intalni pe Tomas Berdych din Cehia, cap de serie numarul 11.

Hanescu a trecut destul de usor de primul tur, dupa o victorie in patru seturi la columbianul Alejandro Falla, dar va avea o misiune dificila in fata lui Berdych, care anul trecut a ajuns pana in sferturile de finala la Wimbledon.
Cehul de 22 ani, locul 20 in clasamentul ATP, l-a depasit in primul tur pe rusul Evgeny Korolev, insa dupa cinci seturi (7-5 in decisiv).

Pe tabloul feminin, Edina Gallovits , calificata pentru prima oara in turul doi la Londra, are, la randul ei, un adversar de temut. Gallovits, locul 84 in WTA, o va intalni pe rusoaica Anna Chakvetadze, cap de serie nr. 8 la Wimbledon si locul 8 in WTA.

Niculescu, invingatoare

Monica Niculescu s-a calificat ieri in turul doi al turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe tenismena maghiara Agnes Szavay. Niculescu a invins-o in turul doi pe slovaca Magdalena Rybarikova, scor 1-6, 6-3, 6-4. Romanca va primi pentru calificarea in turul doi un cec in valoare de 21.515 euro.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea