Social

# moment timeout #romani obositi # studiu oboseala

STUDIU Romanii, epuizati de viata de zi cu zi

Viata de zi cu zi este foarte solicitanta pentru romani, este concluzia unui studiu dat publicitatii de Prigat. Atat de epuizati se simt acestia, incat, pe parcursul unei zile, 75% au declarat ca simt nevoia unui moment de pauza.

 

Un studiu realizat de brand arată că 75% dintre români consideră pauzele foarte importante şi ca-si doresc să aibă mai multe momente de timeout pe parcursul unei zile. 36% însă recunosc că reuşesc să se bucure de un moment de respiro abia o dată la câteva ore bune.

Pauzele de la birou înseamnă pentru majoritatea să se relaxeze cu colegii sau câteva momente petrecute în aer liber. Iar când vine vorba despre hobby-uri, cei mai mulți aleg să îşi petreacă timpul liber citind sau plimbându-se. 

Studiul a fost realizat de Prigat cu ocazia lansarii unui nou produs, al carui ambasador a fost ales Dana Rogoz. “Sunt onorată că Prigat mă consideră un atlet de zi cu zi şi m-am alăturat acestei iniţiative. Trec prin una dintre cele mai aglomerate, dar şi cele mai frumoase perioade: joc în multe spectacole de teatru, pregătesc un rol pentru un lungmetraj, am repetiţii şi sedinţe foto aproape zilnic, mă ocup de propriul brand şi, cel mai important, încerc să petrec cât mai mult timp de calitate cu copilul meu. Dimineaţa, când sună ceasul, porneşte cronometrul şi începe cursa. Tocmai de aceea, simt nevoia unor momente de timeout, în care să mă pot pregăti pentru noile "obstacole" de pe traseu. Aceste momente sunt sursa mea de energie, punctul meu de echilibru”, a declarat vedeta.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea