Social

#romani #proteste #romani in strainatate

Romanii de peste granite se alatura proteselor

Romanii plecati peste granite nu au ramas indiferenti la nemultumirile conationalilor ramasi acasa, asa ca au organizat si ei mici manifestatii in cateva dintre capitalele europene.

Startul l-au dat cei din Londra, care, dupa ce au obtinut autorizatie, s-au strans in fata Ambasadei Romaniei si si-au aratat sustinerea pentru cei care protesteaza in Piata Universitatii , dar si in zeci de orase din toata tara.

"Daca vom obtine iarasi autorizatie de miting, si, cel mai probabil, vom primi pentru ca protestam pasnic , ne vom aduna din nou. Din informatiile pe care le am eu, suntem 20-30 de oameni care vom participa la acest miting", a declarat un student roman care invata la University College of London.

Si la Madrid s-au strans cateva zeci de romani, declarand ca sunt "satui de furtul, minciuna si imposibilitatea de a se trai decent in Romania".

Protestele vor continua si in zilele urmatoare in semn de solidaritate cu cei ce isi cer drepturile pasnic si in mod constitutional .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea