Social

#serviciu de ambulanta # probleme digestive #accidente #sarbatori #entorse

Romanii au fost cumpatati de Craciun

De Craciun, romanii au mancat si au baut mai putin comparativ cu ceilalti ani, numarul celor care au ajuns la spital din cauza unor probleme digestive fiind mai mic decat in trecut, potrivit datelor detinute de Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov (SABI) si SMURD.

Incepand de vineri, 21 decembrie, ora 20.00, si pana ieri dimineata au fost inregistrate 4.907 solicitari, 2.837 fiind urgente, a anuntat SABI.

Dintre urgente, 728 au fost pentru probleme digestive, 1.147 pentru fracturi, luxatii si entorse, 99 pentru traumatisme, 14 pentru accidente si 33 pentru nasteri.

"As vrea sa fac mentiunea ca toate aceste cazuri se inscriu in media obisnuita, 700 de cazuri de suferinte digestive raportate la populatia Capitalei si a judetului Ilfov reprezinta un numar mic. Probabil oamenii au invatat sa nu faca excese. Sigur ca sarbatorile de iarna continua. Speram sa ramana in cumpatare pentru a se bucura de feeria acestora", a declarat pentru Mediafax doctor Alis Grasu, managerul SABI.

Sursa foto: obiectivbr.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea