Social

#bani romani vacanta #romani vacanta septembrie #romani vacanta

Romanii asteapta luna septembrie ca sa plece in vacanta

Multi romani se pregatesc inca pentru vacanta, in conditiile in care doar 32% au fost deja in concediu anul acesta. 19% asteapta reducerile pentru vacante din septembrie si un grup important intentioneaza sa isi faca vacanta in perioada octombrie-decembrie (10%), conform unui studiu realizat recent de PayPal si GFKsi publicat de Agerpres.

Rezultatele studiului au mai aratat ca romanii merg in vacanta de obicei timp de doua saptamani, iar 31% prefera vacantele de relaxare, urmate de cele cu beneficii pentru sanatate (17%) si concediile insorite (12%).

Cea mai populara metoda de calatorie este cu masina, aleasa de 63% dintre turisti, in timp ce avionul este preferat de 17% dintre calatori.

Romanii isi aleg liniile aeriene si zborurile in principal in functie de pret (94%), de politica privind bagajele (83%) si de oferta de destinatii (76%). Un factor foarte important este reprezentat de discounturi si alte promotii, care sunt motivul realizarii achizitiei pentru 9% dintre romani.

Jumatate dintre romani aloca pentru cheltuielile de vacanta pana la 500 de euro.

Sursa foto: Hepta


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea