Social

#seism vrancea #cutremur romania #cutremur #seism

Romania, zgaltaita astazi de doua cutremure!

Miercuri, doua cutremure cu magnitudini de 3,3, respectiv 2,5 au avut loc in judetul Vrancea, conform datelor publicate pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Primul seism, de 3,3 pe scara Richter, s-a produs la ora locala 5:17, la o adancime de 87,3 kilometri, iar localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Nereju - 4 kilometri si Focsani - 40 de kilometri.

Distanta fata de Bucuresti a fost de 150 de kilometri. Cel de-al doilea cutremur, cu o magnitudine de 2,5 grade Richter, a avut loc la ora locala 7:37, la o adancime de 73,2 kilometri.

De la inceputul anului, in Romania s-au produs 11 cutremure cu magnitudini intre 2,2 si 4,1 pe scara Richter. Anul trecut, in Vrancea au avut loc doua seisme cu magnitudini de 5,3 pe scara Richter, unul in 24 septembrie, la ora locala 2:11, si celalalt pe 28 decembrie, la ora locala 1:20.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea