Social

#cod galben de viscol #romania sub zapada #judete afectate #viscol #romania

Romania, sub zapada! Cod galben de viscol in mai multe judete!

In Romania a venit iarna! Stratul de zapada a ajuns sa masoare 15 cm la Balea Lac, in Muntii Fagaras, unde ninge in continuare. Meteorologii au emis un cod galben de viscol pentru mai multe judete.

 

"Ninge la Balea Lac, dar e foarte posibil ca in urmatoarele zile ninsorile sa ajunga si la Paltinis, in zonele mai joase. Stratul de zapada la Balea este de 15 centimetri. Mai ninge in cursul zilei de astazi (miercuri - n.r.) la munte, iar in timpul noptii se mai linistesc si ploile din zonele joase. Se va mentine, insa, o masa de aer foarte rece, cu temperaturi foarte scazute", a spus Eugen Mitea, meteorolog la Centrul Meteorologic Transilvania Sud, pentru mediafax.ro.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, o avertizare de Cod galben de vijelii si ninsori, valabil in urmatoarele ore in judetele Mehedinti, Gorj, Olt si Dolj, potrivit libertatea.ro. In aceste zone va ninge viscolit.

Pe alocuri se vor semnala intensificari ale vantului, cu viteze ce vor atinge la rafala 60 – 70 km/h.

Sursa foto: emunte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea