Social

#drumuri inchise #romania #zapada #autostrada a1

Romania sub zapada! Ce drumuri raman inchise

In urma ninsorilor din ultimele zile, mai multe drumuri din tara raman in continuare inchise. Printre acestea se numara autostrada A2 si mai multe drumuri nationale. Iata ce trasee trebuie sa ocolesti daca pleci la drum.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti ramane in continuare inchisa. In schimb se poate circula pe sectorul Bucuresti – Lehliu, in conditii de ceata. Vizibilitatea este redusa la aproximativ 100 de metri.

Cinci drumuri nationale sunt in continuare inchise: DN3 Ostrov - Baneasa (judetul Constanta); DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (judetul Tulcea) - Harsova (judetul Constanta) si Cataloi - Nicolae Balcescu (judetul Tulcea); DN22 Isaccea - Somova (judetul Tulcea); DN24D limita cu judetul Vaslui - intersectie cu DN26, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, este inchis traficul rutier pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin, din cauza caderilor de pietre.

Sursa foto: botosaninecenzurat.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea