Social

#ce macedonia #romania nationala handbal #bogdan predescu

Romania, spre semifinale

Articol scris de Bogdan Predescu Nationala de handbal a Romaniei a gestionat excelent finalul meciului cu Danemarca si a obtinut a treia victorie consecutiva la campionatul european de handbal din Macedonia, fiind alaturi de Germania, singurele echipe care au castigat toate meciurile pana acum.

romania a invins duminica folosind din plin experienta a doua jucatoare, Lecusanu si Amariei, care au evoluat atata vreme in campionatul Nordic.

Cu 5 campioane olimpice in lot, Danemarca a fost cel mai incomod adversar de pana acum, desi multa lume a sustinut contrariul. Accidentata duminica dimineata la antrenament si apoi menajata de antrenorul Voina mai bine de 20 de minute, Narcisa Lecusanu (9 goluri) a facut adevarate minuni in centrul atacului nostru tragand dupa ea intreaga echipa intr-o revenire miraculoasa.

In minutul 36, danezele aveau un avantaj de 4 goluri, insa inspiratia coordonatoarei noastre de joc a schimbat raportul de forte din teren si Romania a obtinut a treia victorie in grupa mortii de la Skopje Alaturi de Lecusanu, apararea noastra s-a trezit la timp si, coordonata excelent de Carmen Amariei (5 goluri), a blocat gurile de foc ale trupei pregatite de Jan Pytlick.

In acelasi timp, atacul s-a deschis pe extreme unde Ramona Maier si valentina elisei au marcat goluri extrem de importante, la fel ca si pivotul Birsan, aruncata in teren la timpul potrivit de banca tehnica. Avantajul de trei goluri luat in ultimele 15 minute a fost gestionat optim de Romania si ultimul fluier al arbitrilor a declansat hora bucuriei in tabara tricolora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea