Social

#vremea la munte # vremea la mare #avertizare meteo #vremea bucuresti #prognoza meteo #canicula

Romania se topeste! Ce temperaturi vor atinge maine termometrele

Dupa cateva zile in care s-a putut respira din nou in Capitala, temperaturile urca din nou in termometre. Specialistii avertizeaza ca discomfortul termic va fi unul ridicat, asa ca ar trebui sa petrecem cat mai mult timp departe de razele soarelui. Mai ales persoanele in varsta, cei cu probleme de sanatate si copiii. 

Vestul, nord-vestul, dar si centrul tarii vor fi serios afectate de valul de caldura. Canicula si disconfortul se extind, iar norii apar doar pe la munte, pe unde o sa ploua trecator mai spre seara. Se incalzeste si pe litoral: vom avea 27 de grade in statiunile sudice, iar in vestull tarii se ating din nou 37 de grade la umbra, relateaza Stirileprotv.ro.

Miercuri se anunta caldura necrutatoare. La amiaza, canicula apare in aproape toata tara, iar in zonele joase, stresul termic va fi greu de suportat. Vantul va sufla mai tare prin Dobrogea si in Banat, iar temperaturile strang mult intervalul: vor fi de la 32 la 38 de grade. Se incalzeste si pe timpul noptii: la mare si prin Dealurile Vestice vor fi 24 de grade, mai mentioneaza sursa citata. 

Caldura naucitoare o sa avem si joi si vineri, mai anunta meteorologii, nefiind inca indicatori care sa anunte o schimbare dramatica a temperaturillor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea