Social

#romania #Caffe sospeso #suspended coffee # miscarea suspended coffee

Romania se alatura miscarii “suspended coffee”

Suspended coffee. Caffe sospeso. Pin a cup. Cafea in asteptare. Nu e un trend nou in tehnicile barista, ci o miscare a oamenilor generosi care ia amploare in Europa. Cateva localuri din Romania sunt parte din initiativa, intr-un demers care demonstreaza ca faptele bune au inca valoare.


Sticker care semnalizeaza implicarea unui local in campanie.

Mecanismul initiativei e foarte simplu – platesti o cafea pe care insa nu o bei, ci o lasi in grija localului, pana cand apare un alt client care o poate consuma gratuit.

Ideea a aparut in sudul Italiei si a intrat in traditia zonei ca un gest de “sharing”, facut de un client norocos care da astfel mai departe din norocul sau unui strain. si cum ideile bune circula repede, in scurt timp gestul a fost adaptat si adoptat si in alte zone – Ucraina, Canada si de curand Bulgaria.

getlokal.ro a adunatlocurile din Romania care se alatura initiativei – localuri din Bucuresti, Iasi si Brasov sunt puse pe fapte bune si merita vizitate! Pentru a da un start sanatos “cafelelor in asteptare” din tara, getlokal.ro ofera promovare gratuita timp de sase luni oricarui local care se alatura initiativei in luna aprilie.

Deocamdata, localurile care au spus “Da, ne alaturam” și in care veti putea lasa in curand o "cafea in asteptare" sunt: Bistro de l'Arte (Brasov), Kiddo Cafe (Iasi) si Serendipity, Casa Margarit, Cafeneaua Actorilor, Bacania Veche, Acuarela, Black Jack Pub, Coftale, Joie de Vivre, Ludic Bar, Have a Cigar in Bucuresști.

Mai multe detalii: Suspended Coffee Romania.

getlokal.ro, site operat de SC GETLOKAL SRL, este un serviciu disponibil in Bulgaria, Romania si Macedonia. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, site-ul se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. getlokal.ro este disponibil si ca aplicatie mobila pe platformele iOS si Android.

Despre Getlokal

Getlokal SRL s-a infiintat in septembrie 2011, fiind o subsidiara a New Europe Directories Sarl Luxembourg, parte a Southeast Europe Equity Fund (“SEEF II”). SEEF II este un fond privat de investitii administrat de Bedminster Capital Management LLC, care activeaza pe piata din Europa de Sud Est si Turcia.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea