Social

#ploaie #vremea #ploi # ploi de vara

Romania scapa de ploi. De miercuri vremea se indreapta

Ploile isi restrang de miercuri aria in Romania. Totusi, in centru, est si sud vor fi ploi de vara , cu descarcari electrice si intensificari ale vantului, insa pe arii restranse, scrie realitatea.net.

Intensificari ale vantului se vor inregistra in Moldova, Baragan, Dobrogea si la munte, zone traversate de o masa de aer rece , provenita din regiunile nordice.

In nordul Moldovei si estul Transilvaniei se vor inregistra miercuri temperaturi maxime de 21-23 de grade Celsius, in timp ce in Oltenia acestea pot ajunge chiar si la 31 de grade.

In Capitala, vremea va fi schimbatoare, bucurestenii avand parte atat de soare, cat si de reprize scurte de ploaie. Maxima zilei nu va depasi 29 de grade.

Soarele va straluci in majoritatea regiunilor incepand cu ziua de joi. Precipitatii se vor inregistra doar seara si doar in sud-vest. Maximele se vor incadra in intervalul 21-31 de grade Celsius. In Bucuresti, joi va fi o zi insorita, fara ploi, cu temperaturi care poate ajunge la 27-28 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea