Social

#finala Eurovision 2017 #Eurovion 2017 #Alex Florea #Ilinca Bacila

Romania s-a calificat in finala Eurovision 2017! Primele declaratii

Romania s-a calificat in finala Eurovision ce va avea loc sambata, 13 mai, la Kiev, dupa ce au participat, joi seara, la cea de-a doua semifinala a concursului. Ilinca si Alex Florea vor intra in Marea Finala Eurovision pe pozitia 20, in a doua parte a show-ului, sambata, 13 mai.

Alaturi de reprezentantii Romaniei, in finala de la Kiev de sambata, 13 mai, s-au mai calificat, in ordine aleatorie, cantaretii din Bulgaria, Belarus, Croatia, Ungaria, Danemarca, Israel, Norvegia, Olanda si Austria. Finalistii Eurovision 2017 au fost decisi de fanii si juriile de specialitate din cele 18 tari repartizate in a doua semifinala a concursului si cei din Ucraina, Franta si Germania. Atat votul publicului, cat si al specialistilor a contat in proportie de 50%.

“Ce a fost mai usor a trecut. Greul abia acum incepe, caci presiunea finalei si sprijinul fanilor ne obliga sa facem o figura frumoasa in Marea Finala”, sunt cuvintele lui Alex Florea, dupa anuntarea rezultatelor semifinalei. „Ma simt extraordinar. Am reusit sa ne calificam in finala, unde vom fi castigatori, indiferent de locul pe care ne vom clasa. Important este sa cantam cel putin la fel de bine cum am facut-o in aceasta seara, pentru a nu-i dezamagi pe cei care ne-au sustinut pe parcursul acestei calatorii minunate”, a declarat Ilinca la finalul spectacolului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea