Social

#trafic blocat #zapada #romania #ninsori #viscol #romania inzapezita

Romania, paralizata de viscol si ninsori

Iarna s-a instalat, in intreaga tara, iar ninsoarea abundenta si mai ales vantul puternic au dat peste cap traficul rutier, aerian si naval.

Sute de localitati au fost lasate fara curent, zeci de drumuri au fost inchise si mai multe curse aeriene anulate sau redirectionate spre alte aeroporturi . Porturile au fost si ele inchise, la fel ca si zeci de scoli din mai multe judete. Si Sorin Oprescu a anuntat ca ar putea inchide scolile pana cand vremea se va mai imbunatati.

Pe drumurile din tara situatia este tragica. Sute de oameni au ramasi blocati in nameti, autoritatile nereusind sa faca fata solicitarilor in conditiile in care, desi plugurile se strecoara printre masinile blocate, vantul care bate si cu 100 de km/h pune zapada inapoi pe carosabil in cateva secunde.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru Bucuresti si 17 judete din estul si sudul tarii, valabila pana joi seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea