Social

#ger #romania #ninsoare # front atmosferic #val de aer rece

Romania, lovita de un val de ger si ninsori - cinci zile de urgie

Romania va fi cuprinsa, de joi noaptea, de ger patrunzator, cantitati mari de zapada si vant intens. Potrivit unor surse Ziare.com, acesta este si motivul pentru care, marti, a fost convocata o sedinta de urgenta la Ministerul Transporturilor.

Autoritatile responsabile cu buna-stare a traficului au fost informare, la sedinta, ca trebuie sa fie pregatite pentru cele mai rele situatii. Informatia a fost confirmata si de surse din alte ministere , precum si de la Politia Rutiera , care au primit, la randul lor, o nota prin care le era adusa la cunostinta situatia cu care tara se va confrunta tara in urmatoarea perioada.

Astfel, Romania va fi lovita de un front atmosferic care aduce ger, vanturi puternice si cantitati mari de zapada, situatie care va fi prezenta in aproape toata tara de joi noaptea pana marti.

Frontul atmosferic se pare ca vine din Slovacia, traverseaza Ungaria si va ajunge in tara noastra. Nu se stie deocamdata ce tara va fi lovita cel mai puternic de valul rece.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea