Social

#ger polar #intorsura buzaului #temperaturi #romania #ger #temperaturi scazute

Romania, lovita de gerul polar! Cea mai mica temperatura din aceasta iarna

In noaptea de marti spre miercuri, gerul polar a pus stapanire pe Romania. La Intorsura Buzaului s-a inregistrat cea mai mica temperatura din acest an: minus 22 de grade Celsius. Noptile geroase vor continua si in zilele urmatoare, anunta meteorologii.

"Ger polar in Romania, pe 14 decembrie, in mai multe zone din tara. A fost cea mai rece noapte in Romania din aceasta iarna: s-au inregistrat minus 22 de grade la intorsura Buzaului la ora 4 dimineata", a declarat meteorologul Florica Jurca de la ANM, pentru realitateatv.net.

Potrivit Sefului Regional de Prognoza Vremii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud - Sibiu, Mihaela Stancescu, aceasta valoare s-a nregistrat in cursul diminetii, dupa o noapte cu cer senin, in care a fost foarte frig.

Si localitatile din jur au fost afectate de ger. La Joseni s-au inregistrat -19 grade Celsius, la odorheiul Secuiesc -17 grade Celsius, la Toplita -16 grade Celsius iar la Bucin -15 grade Celsius.

Sursa foto: marbleslabfranchise.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea