Social

#romania #paula seling #ovi #eurovision #finala eurovision

Romania, in finala de la Eurovision!

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei in concursul Eurovision 2014, s-au calificat in finala care va avea loc pe 10 mai, la Copenhaga.

Artistii romani vor canta piesa "Miracle", compusa de Ovi. Desi a fost ironizata de presa britanica, in special, se pare ca melodia cu care Romania a intrat in concurs are de partea sa voturile publicului. Un sondaj publicat de cotidianul "Mirror" arata ca 36% dintre cititorii care si-au exprimat parerea despre melodiile din concurs au acordat punctaj maxim tarii noastre.

Finala de sambata va fi transmisa in direct de Televiziunea Romana, de la ora 22.00. Paula Seling si Ovi pot fi votati doar de cei care se afla in afara Romaniei, intr-una dintre tarile intrate in finala.

Eurovision Song Contest 2014 se desfasoara la Copenhaga, dupa ce editia de anul trecut a concursului a fost castigata de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".

Paula Seling si Ovi au mai reprezentat Romania la Eurovision in 2010, cand, in finala care a avut loc la Oslo, au ocupat pozitia a treia.

Sursa foto: urban.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea