Social

#divort #romania # destinatie turistica

Romania, destinatie turistica pentru cei care vor sa divorteze rapid

Romania devine destinatia preferata a "turistilor de divort ", deoarece in tara noastra procedurile sunt mult mai rapide, dar si si mai ieftine.

In Italia exista deja o agentie specializata in divorturi. Astfel, pentru 5.000 de dolari firma asigura
transportul cu avionul in Romania si rezolvarea problemelor cu actele intr-o singura zi.

In Italia, pentru dizolva o casnicie este nevoie ca cei doi membri ai familiei sa traiasca separat cel putin trei ani. In schimb, in Romania si in alte state ale UE procedurile sunt mult mai simple. Astfel, dupa ce cuplurile obtin rezidenta, pot intenta divort dupa doar sase luni.

Un articol publicat in New York Times relateaza povestea unui cuplu care a calatorit de la Bologna la Bucuresti, cu scopul de a semna documente de rezidenta in Romania, cei doi sperand ca in cateva luni casnicia lor sa fie desfacuta legal.

"Un divort clasic dureaza prea mult daca intentia ta este sa-ti refaci viata si sa o iei de la capat", a declarat bărbatul pentru publicatia americana. "A fost usor. Abia ce am semnat", a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea