Social

#turisti romania # turism romania #turisti straini

Romania, asaltata de turisti. Destinatiile care le fac cu ochiul strainilor

Vara lui 2016 a adus de doua ori mai multi turisti pe meleagurile tarii noastre , holierii inregistrand cele mai bune incasari din ultimii 6 ani, conform datelor Institutului National de Statistica.

In perioada mai-august in Romania si-au petrecut concediile 3,8 milioane de romani si 1 milion de straini. De doua ori mai multi ca acum 6 ani. In schimb atat romanii, cat si strainii si-au scurtat durata sejurilor.

In topul destinatiilor alese de straini pe perioada verii, Capitala conduce detasat, urmata de judetele Brasov, Sibiu, Mures , Cluj si Constanta.

In privinta turistilor straini care ne-au vizitat tara pe perioada verii, cei mai multi, peste jumatate de milion sunt din Germania. Pe urmatoarele locuri se situeaza italienii, israelienii, francezii si americanii.

In cazul turistilor romani acestia prefera, pe perioada verii, cum era de asteptat marea. Urmeaza Brasovul, Bucurestiul, Mures si Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea