Social

#bucuresti #romania #beijing #cursa aeriana

Romania ar putea avea cursa aeriana Bucuresti-Beijing

Premierul Emil Boc a declarat, luni, ca in cadrul discutiei avute cu omologul sau chinez s-a vorbit si despre posibilitatea deschiderii unei linii aeriene Bucuresti-Beijing, scrie realitatea.net.

"Linia aeriana Bucuresti-Beijing poate fi privita si ca o componenta a dezvoltarii pe palierul turistic. Din acest punct de vedere, am inaintat partii chineze mai multe propuneri, in primul rand posibilitatea de a oferi unele pachete turistice speciale de tipul turism de tranzit pentru cetatenii chinezi care au deja o viza pentru un stat membru al UE si in cadrul acelei vize pot avea un turism de tranzit de 5 zile in Romania, iar tara noastra este pregatita sa ofere asemenea pachete turistice in conditiile actuale reglementate de legislatia UE.(...)", a afirmat Boc.

"Am propus, de asemenea, partii chineze sa identifice o lista cu principalii tur- operatori din China care sa intre in colaborare directa cu ministerul Turismului si autoritatea nationala pentru turism din China si sa fie sprijinite aceste entitati, adică acesti tur-operatori sa incheie parteneriate profitabile, din perspectiva ambelor parti, in urma discutiilor pe care le vor avea la nivel ministerial si la nivel tehnic cu specialistii in domeniu. ", a adaugat premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea