Social

#romania #infrangere #ucraina #amical

Romania a pierdut amicalul cu Ucraina

Nationala de fotbal  a Romaniei a debutat cu stangul in 2011.  Elevii lui Razvan Lucescu au pierdut, marti, amicalul cu Ucraina sustinut la Paralimni (Cipru), in cadrul Cyprus Cup .

La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost 2-2. In urma loviturilor de la 11 metri, reprezentativa Ucrainei s-a detasat, scor final 6-4.

Pentru Romania au inscris   Dan Alexa (de doua ori), Rat si Liviu Ganea. Ucraina a marca prin Rakitki, Milevski, Yarmolenko, Timosciuk, Kravet si Rotan.

Dorinel Munteanu, antrenorul Otelului Galati, prezent la meciul cu Ucraina impreuna cu tot lotul echipei sale, crede ca meciul tricoloriul a fost timorat.

“In prima repriza am revenit foarte bine, am avut moral bun. Am inceput bine repriza a doua, dar din pacate n-am reusit sa marcam si golul trei. Jocul Romaniei mi s-a parut prea timorat, timid. Cred ca trebuia sa punem Ucraina sub presiune si cu siguranta ar fi gresit. Nu fac aprecieri sau remarci fata de prestatia jucatorilor, pentru ca asta trebuie sa o faca Razvan Lucescu. Despre jucatorul nostru, Silviu Ilie, spun doar ca a fost si el pe teren. Era bine daca am fi castigat si am fi jucat pentru primul loc, dar orice meci e important si sper ca Razvan Lucescu sa gaseasca formula ideala pentru jocurile oficiale care vor veni", a declarat Munteanu, citat de Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea