Social

Romania a invins Rusia, scor 3-0

aseara cu 3-0 nationala Rusiei in penultimul meci de pregatire inaintea Euro 2008.

Nationala Romaniei a inceput bine meciul, Mutu obtinand si executand bine o lovitura libera dar o deviere a facut ca balonul sa treaca putin pe langa poarta.

Elevii lui Victor Piturca au reusit sa deschida scorul la finalul primei reprize prin Marica, care, dupa ce a driblat doi adversari, a sutat excelent la coltul lung.In a doua repriza rusii au incercat cateva actiuni periculoase, cum ar fi sutul lui Jirkov, dar “tricolorii” au scapat cu fata curata si au presat in ofensiva.

In minutul 60, Daniel Niculae a marit scorul la 2-0, cu un sut puternic si plasat, dupa un luft al lui Florentin Petre .

Marius Niculae avea sa duca scorul la 3-0 citeva minute mai tirziu, printr-o lovitura cu capul, la o centrare venita din piciorul lui Banel Nicolita .

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat la finalul meciului ca evolutia tricolorilor este datatoare de sperante in perspectiva participarii la Campionatul European din Austria si Elvetia.

"A fost un test pe care l-am numit important si pot spune ca echipa Romaniei l-a trecut cu brio. O victorie evidenta, la trei goluri si nu se mai poate spune mare lucru. Am avut perioade excelente in acest joc. Oaspetii au facut o prima repriza buna, dar toti baietii au jucat la un nivel inalt, ceea ce ne da sperante pentru turneul final", a spus Piturca.

Foto :UEFA.com


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sport Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea