Social

Romania a debutat cu dreptul

Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial din Rusia. Tricolorele au invins cu scorul de ...-... (17-7) reprezentativa similara a Argentinei. La jumatatea primei reprize, Romania avea deja un avans de opt goluri. De remarcat ca al zecelea gol pentru tricolore a fost inscris de portarul tarii noastre, Paula Radulescu .

Romania nu a avut emotii, intrand la vestiare cu o diferenta de 10 gouri (17-7). In cea de-a doua repriza, tricolorele au mentinut acelasi ritm al jocului, distantandu-se la 13 goluri. Tricolorele au dedicat victoria cu Argentina extremei Cristina Varzaru, care ieri a implinit 26 de ani.

Intr-un alt meci din Grupa D, Ucraina a invins Camerunul cu 34-23.

Ideea Federatiei Internationale de a globaliza handbalul a facut ca in prima faza a turneului final de la St. Petersburg sa se intalneasca echipe intre care exista o diferenta foarte mare de valoare.

Scorul rundei s-a inregistrat in Grupa B , la partida Ungaria - Australia, unde europencele s-au impus cu 57-9, dupa ce la pauza conduceau cu 26 de goluri (30-4).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea