Social

Romanca disparuta in Caraibe

O brasoveanca de 26 de ani, care lucra pe un vas de croaziera , n-a mai dat nici un semn de viata familiei din 6 februarie.

Nicoleta Nicolai a fost vazuta ultima oara pe vapor pe 8 februarie. Tanara lucra ca barman de un an si jumatate pentru compania Norwegian Cruise Line, aflandu-se la al treilea contract de cate sase luni.

FILMATA

Nicoleta a plecat din Romania in luna octombrie a anului trecut, fiind imbarcata pe vasul Norwegian Jewel, cu croaziere in Marea Caraibelor . Familia fetei a aflat de la reprezentantii companiei ca Nicoleta nu a mai fost vazuta din 8 februarie, iar pe 7 februarie ea ar fi fost filmata de o camera de luat vederi de pe puntea vaporului. Conform familiei, la momentul disparitiei vaporul se afla intre Insulele Cayman si Honduras .

AVOCAT AMERICAN

Oficialitatile americane de la compania Norwegian Cruise Line, unde este angajata tanara, nu au oferit alte informatii legate de soarta fetei, afirmand ca abia duminica seara vasul va acosta si atunci se va intocmi un raport legat de situatia brasovencei. Verisoara tinerei disparute, relateaza Mediafax, Cristina Mocanu, a spus ca familia Nicoletei a luat legatura cu un avocat american, care va incerca sa afle informatii despre tanara disparuta.

FAMILIA EXCLUDE SINUCIDEREA

Familia Nicoletei crede ca tanara nu avea nici un motiv sa recurga la un gest extrem. "Ne-am gandit la toate posibilitatile, dar nu credem ca Nicoleta s-a sinucis. In ultimele e-mail-uri pe care le-a trimis era foarte optimista si spunea ca o duce bine si ca a reusit sa adune bani. Ultimul e-mail a fost trimis chiar in 6 februarie. Nu intelegem de ce reprezentantii companiei nu ne comunica ce s-a intamplat cu ea", a incheiat verisoara Nicoletei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea